Weboldal és E-mail költöztetés

Nem elégedett mostani szolgáltatójával, egy jobb tárhely szervert talált, esetleg megszűnt régi tárhelyszolgáltatója. Teljeskörű költöztetést vállalunk Önnek weboldalára és igény esetén e-mail címeire egyaránt. 

Népszerű weboldal rendszerek

Miben tudok Önnek segíteni?

Zökkenőmentes költöztetés

Domain név átregisztrálása

Az átregisztráció általában több napos folyamat, egyes domain végződéseknél akár hetekig is eltart. Egyeztetni kell a jelenlegi és az új domain név reigsztrátorral is. Ha Ön meghatalmaz, akkor mindent elintézek Ön helyet és biztos lehet benne, hogy elsőre sikerül a domain név átregisztrációja.

DNS beállítása

A Domain név DNS rekordjainak pontos beállítása elengedhetetlen a helyes működéshez. Ha itt valami nem megfelelően van beállítva, akár napokig elérhetlen lehet a levelezés és a weboldal is. Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött, mindenre fel vagyok készülve a kiesésmentes költöztetéshez.

Kapcsolattartás

Amíg minden beállítást és fájlt át nem helyeztünk az új szolgáltatóhoz, addig folymatosan egyeztetni kell a két szolgáltatóval, hogy a weboldalak és a levelezések költöztetése zökkenőmentesen menjen végbe. Ezt a feladatot veszem le az Ön válláról.

Tárhely beállítása

Az új tárhelyet fel kell készíteni a meglévő weboldal fogadására. A PHP és MySQL adatbázist úgy kell beállítani, hogy a weboldal motorja ne vegye észre, hogy egy teljesen másik szerverről dolgozik, így biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes lesz a megjelenítés.

E-mail szinkronizálás

A jelenlegi szerveren tárolt leveleket, beleértve az elküldött leveleket is, át tudjuk emelni a régi szerverről, így tárhely váltásnál nem csak a weboldalát, de a levelezését is át tudom költöztetni.

Weboldal konfigurálás

Ha már a tárhelyet és a rajta futó alkalmazásokat beállítottuk, a weboldalt is fel kell készíteni arra, hogy egy másik szerveren fog futni. Minden tárhelyszolgáltató más szabályokkal és környezettel dolgozik. Ezek nagyon hasonlóak, de a finomhangolással lehet a legtöbbet kihozni a weboldal műkődéséből.

Áraink

Elvégzem a költöztetést Ön helyett!

Weboldal költöztetés

12.000 Ft Egyszeri díj
  • Cpanel, Direct Admin, stb
  • Teljes mentés a régi weboldalról
  • Az új tárhely konfigurálása
  • Teljeskörő DNS beállítás
  • Weboldal felkészítése az új tárhelyen

E-Mail költöztetés

1.900 Ft /postafiók
  • Beérkezett levelek
  • Elküldött levelek
  • Nincs postafiók méret korlát
  • Kiesésmentes költöztetés

Forduljon hozzám, hogy átbeszéljük a kérdéseket!

Hívjon

Kövess!

© Copyright 2023 Busai Pixel. Minden jog fenntartva.

Alanyi adómentesség miatt az árakat nem terheli ÁFA!