Karbantartás

Minden weboldalnak szüksége van karbantartásra, akárcsak az autóknak. Érdemes 1 – 3 havonta egy frissítést vagy aktualizálást elvégezni a weboldalakon, hogy a látogatóink és a weboldalunk is biztonságban legyen.

Amiben segíteni tudok

Minden weboldalnak szükséges van folyamatos karbantartásra

Weboldal átalakítás

Ha már van elkészült weboldala és szeretné azt átnézeteni és új funkciókkal ellátni, vagy csak úgy gondolja, hogy csak kisebb átalakítások szükségesek a tökéletes működéshez, én vagyok az Ön embere.

Tartalom frissítése

Meglévő weboldalaknál fontos, hogy folyamatosan frissítve legyen a fent lévő tartalom, hiszen a keresőmotorok is figyelik, hogy az adott oldal milyen gyakran változik, ezzel is jobb helyet elérve a keresésekben.

Rendszeres adatmentés

A legtöbb tárhely szolgáltató rendelkezik saját biztonsági mentés funkcióval. De egy mentés nem mentés, érdemes két másolattal is rendelkezni a weboldaláról, hogy ha bármikor vissza kell állni egy korábbi verzióra az ne okozzon problémát.

Vírusírtás

Ha már megtörtént a baj és a weboldalát feltörték vagy vírusok támadták meg, akkor minnél gyorsabban orvosolni kell a hibát. A legtöbb esetben nem elég sajnos csak a fertőzött fájlokat törölni, meg kell szüntetni a sebezhetőséget is, hogy ne történjen meg ismét.

Hibák feltárása és javítása

Egy ártatlan frissítés is teljesen elérhetettlennél tudja tenni a weboldalát, vagy egy rosszul sikerült módosítás. Ilyenkor érdemes felkeresnie és megoldást tudok nyújtani a problémára.

Egyéb weboldallal kapcsolatos feladatok

A honlapok, domain nevek működése során nagyon sok kérdés vagy kérés felmerülhet, melyre egy hozzá nem értő nem tudhatja a választ. Én segítek érthetően elmagyarázni és irányt mutatni ebben a rengetegben.

Írja meg, miben tudok Önnek segíteni!

Karbantartás

Pontos árat csak az adott szituáció megismerése után tudok mondani, mert minden karbantartás egyedi. Természetesen az árajánlat kérés ingyenes. Így Ön ezzel csak nyerhet, mert ha nem is engem választ akkor is pontosabb képet fog kapni az adott problémáról. 

Forduljon hozzám, hogy átbeszéljük a kérdéseket!

Hívjon:

Kövess!

© Copyright 2023 Busai Pixel. Minden jog fenntartva.

Alanyi adómentesség miatt az árakat nem terheli ÁFA!